Com crear el vostre lloc web

Com crear el vostre lloc web

Menú

Respon una pregunta a la vegada.

Diferents vistes del mateix lloc
Diferents vistes del mateix lloc

Agrupeu les vostres idees tenint en compte aquesta equació: 1 pàgina = 1 tema

Penseu que el vostre lloc web és una presentació o una demostració. Aquesta és una bona manera de construir cada pàgina al voltant de la resposta a una de les preguntes amb què arribaran els lectors.

Si només teniu un tema per pàgina, podeu proporcionar al vostre lector una estructura molt clara amb la qual navegar pel vostre lloc.

Penseu en el vostre lector i en les preguntes amb què arribaran . Els vostres lectors intentaran respondre ràpidament a aquestes preguntes. El menú de l’esquerra s’ha d’utilitzar per ajudar els lectors a trobar les respostes a aquestes preguntes el més ràpidament possible.

Dividiu les vostres pàgines en paràgrafs

Cada paràgraf hauria de tractar una idea dins del tema que presenteu a la pàgina. L’ús adequat dels títols ajudarà els lectors a navegar cap a la pregunta que volen respondre a la pàgina que presenteu.

Trieu el títol de la pàgina en funció del seu contingut. Aquesta regla es pot aplicar igualment bé a cada bloc de la vostra pàgina.

Quan mireu una pàgina o un paràgraf, els títols són una bona manera de revisar les expressions i frases clau definides pels vostres lectors en el primer pas d’aquesta guia. Utilitzeu les paraules clau més rellevants per al vostre tema i les que més probablement facin servir per al vostre lector.

La resposta breu a la pregunta que presenta la vostra pàgina serà el nom de la pestanya de pàgina

Un exemple pràctic:
Si escriviu un lloc web d’hotels, potser haureu de respondre a diverses preguntes sobre les habitacions:
Quin tipus d’habitacions teniu? Les habitacions estan netes? Quina és la tarifa de cada habitació? Admet mascotes? Quina hora és el pagament?
És evident que no necessiteu cap pàgina per a cadascuna d’aquestes preguntes, sinó que es pot respondre fàcilment en una pàgina: habitacions
O ... Potser creieu que les "normes de la casa" també són una pàgina important. Igualment, podríeu organitzar la vostra pàgina en aquesta línia. Tot i que estructureu les coses, és important crear pàgines que els vostres lectors puguin entendre fàcilment.
___

Feu-ho clar i concís. Tingueu en compte que és possible que molts lectors no dominin l'idioma que utilitzeu.

Ara que ja heu començat a escriure el contingut.
És hora de pensar en l’ ús d’imatges al vostre lloc web.
A l’hora de construir un lloc web, la senzillesa és fonamental
A l’hora de construir un lloc web, la senzillesa és fonamental

SimDif ha estat dissenyat per ajudar-vos a aplicar aquest consell. Amb SimDif , també podeu accedir i editar el vostre lloc de la mateixa manera fàcil:

Al web: www.simple-different.com A les aplicacions: per a iPad, iPhone i per a dispositius Android