Com crear el vostre lloc web

Com crear el vostre lloc web

Menú

Utilitzeu enllaços per ajudar els vostres lectors i motors de cerca a veure la utilitat del vostre lloc

Hi ha dos tipus d’enllaços que cal tenir en compte per al vostre lloc

Enllaços interns

• Els enllaços a altres pàgines del vostre propi lloc ofereixen als lectors un ordre en què voleu que llegeixin i naveguin pel vostre lloc.
Veureu l’útil que és fer explícitament saber al vostre lector on aniran quan es fa clic als enllaços. Per exemple:
Feu clic aquí per veure com enllaçar les vostres pàgines .
Aquests enllaços sovint es poden incloure al text de la vostra pàgina. Però les pestanyes del menú lateral també són enllaços a totes les pàgines del vostre lloc.

Enllaços externs

• Els enllaços a altres llocs solen ser útils per a contingut que no té lloc al vostre propi lloc.
Sovint, un bon lloc per a aquest tipus d’enllaç es troba al final del capítol o a la part inferior de la pàgina. Tampoc no és una mala idea tenir oberts enllaços externs en una finestra nova.
Els enllaços a altres llocs també signifiquen una qualitat important de bons llocs web: que no són un punt mort al web, sinó que formen part d’una xarxa de llocs més gran.

Aquests són alguns consells útils per ajudar-vos a implementar enllaços d'una manera significativa i útil

  • Els enllaços haurien de tenir un color diferent del text principal, de manera que els lectors puguin identificar-los fàcilment com a tals. Això s'ha programat en cadascun dels temes SimDif, però si decidiu canviar els colors, tingueu en compte que els enllaços haurien de ser clarament visibles i identificables com a enllaços.
  • No tingueu por d'escriure realment "feu clic aquí per [link] ..." abans de l'enllaç. Això guiarà millor els vostres lectors. Algunes persones són noves a la xarxa.
  • És important destacar que heu de posar l'enllaç a les paraules clau o expressions que descriuen el contingut real del lloc al qual l'enllaç portarà el vostre lector.
  • Els enllaços són elements essencials perquè Google entengui com s’estructura el vostre lloc i de què parla realment.
els enllaços són etiquetes que condueixen al contingut corresponent
els enllaços són etiquetes que condueixen al contingut corresponent

___

T’acostes molt a tenir una pàgina funcional per als teus lectors i per als motors de cerca. Només hi ha uns quants passos més. Ara és hora de tenir-ho en compte