Com crear el vostre lloc web

Com crear el vostre lloc web

Menú

Enllaços útils per ajudar-vos a construir el vostre lloc web amb SimDif

Tractar amb els motors de cerca

    SEO de la font : Google parla sobre què és el SEO i com implementar-lo al vostre propi lloc web.

Guia MOZ d'optimització de motors de cerca :: Una guia molt detallada d'optimització de motors de cerca. Una mica de reflexió quan escriviu el vostre lloc web.

Llocs d'ajuda de SimDif

Promocioneu :: La nostra guia de socis per escriure al web. Aquest lloc presenta alguns consells molt pràctics i rellevants sobre com promocionar el vostre lloc web. Seguint aquestes tècniques fàcils d’implementar, obtindreu més trànsit i tindreu més lectors al vostre lloc web.

Funcions Pro : Una guia de les funcions Pro de SimDif. En anar professional, tindreu accés a diverses funcions que us ajudaran a personalitzar el vostre lloc web i a presentar-lo a un públic més ampli.

Menú del lloc d’ajuda : una visió general de tots els llocs que hem preparat especialment perquè us ajudin i orientin en el procés de creació del lloc web.

Escriure per al web

    Simple is Better: com escriure per al web :: Una guia que reforça alguns dels mateixos principis bàsics que presentem aquí.

Com llegeixen els lectors : entendre com llegeixen una pàgina web els lectors us donarà una millor comprensió de com escriure llocs web. https://www.nngroup.com/articles/how-people-read-online/

Consells sobre gramàtica i estil quan escriviu per al web :: Alguns consells addicionals sobre l'estil i la gramàtica que cal utilitzar quan escriviu per al web. A més de pensar en el vostre contingut, també és important escriure bé.

Pel que fa a la usabilitat : un article important de Jacob Nielsen. Això no és "només teoria". Aquests nois passen la vida provant objectivament el comportament dels usuaris de la web.

Sempre busquem llocs clars i útils per a creadors de llocs web com vosaltres. No dubteu a suggerir els vostres millors enllaços sobre el tema d’aquest lloc: contacteu amb nosaltres

Foto de