Com crear el vostre lloc web

Com crear el vostre lloc web

Menú

Si heu seguit la nostra guia Ja heu fet el 80% del vostre SEO, igual que els professionals.

Comprovació de la realitat als motors de cerca

• El vostre lloc es publica al web. Això no vol dir que sigui especialment visible per als motors de cerca. Per fer el vostre lloc més visible, necessiteu enllaços al vostre lloc web en altres llocs web.

Podeu registrar el vostre lloc manualment amb les eines proporcionades per diversos motors de cerca, però l’efecte d’aquest serà limitat i tindrà menys influència que tenir altres llocs que apuntin al vostre.

• Els motors de cerca tenen una visió parcial i no parlen exactament el vostre idioma. Encara confien sobretot en les paraules i expressions que heu afegit al vostre contingut després d’haver investigat a fons el punt de vista dels vostres lectors.

• Els motors de cerca són hàbils per associar paraules i establir relacions entre elles. Per exemple: sabran que quan parleu d’oli en un lloc relacionat amb vehicles, no parleu d’oli de cuina. • Els motors de cerca intentaran analitzar el contingut del vostre lloc i fer coincidir aquest contingut amb les preguntes que els lectors els faran. Per tant, hauríeu de coincidir amb l’idioma que utilitzeu amb les expectatives dels vostres usuaris. *

• La feina dels motors de cerca és intentar donar als seus usuaris, als vostres futurs lectors, la millor resposta possible a les preguntes que facin. Als motors de cerca els agrada ser útils per als seus usuaris, igual que a vosaltres.

• Els agrada "pensar" que els intenteu enganyar i els vostres clients també ho odien. Per això, heu d’intentar ser clars, ben organitzats i sincers a les vostres pàgines *

• El temps és un factor important. Els motors de cerca valoren el fet que un lloc tingui longevitat. Els motors de cerca passaran molt de temps fins que el vostre lloc sigui "apreciat" per complet.

Tingueu cura del vostre lector i Google s’encarregarà del vostre lloc

En altres paraules, si heu seguit aquesta guia,

Heu desenvolupat el vostre lloc web en un lloc satisfactori per al vostre lector i heu proporcionat als motors de cerca una manera d’entendre el vostre lloc i proposar-lo als lectors que facin el tipus de preguntes que responeu.

  • Els motors de cerca es construeixen per trobar respostes a preguntes. Com que el vostre lloc s’articula al voltant de l’objectiu de proporcionar aquestes respostes, els motors de cerca podran entendre i difondre millor el vostre lloc.
  • Seguint els mètodes descrits en aquestes pàgines, augmentareu molt les vostres possibilitats perquè els motors de cerca identifiquin el vostre treball com una forma interessant i rellevant de respondre a les preguntes dels usuaris.
  • Els motors de cerca cerquen paraules clau i expressions clau relacionades per confiar en que les vostres pàgines siguin rellevants per ajudar a respondre les preguntes dels seus usuaris. Heu escollit les paraules i els sinònims que és més probable que els lectors utilitzin i cerquin. Sovint són les paraules que és més probable que entenguin sense esforç.
  • La regla "un tema per pàgina" ajuda els lectors i els motors de cerca per igual.
  • Si col·loqueu els vostres enllaços a les paraules clau adequades i enllaceu amb pàgines que tracten temes relacionats, es mostra als motors de cerca que el vostre lloc és seriós a l'hora de respondre a les preguntes dels vostres lectors.
  • Tenir totes les vostres pàgines accessibles des de qualsevol pàgina té un paper important, ja que cada pàgina s’enriqueix amb la presència i el fàcil accés a les altres pàgines.
  • Els títols destacats destaquen l'estructura del vostre lloc per als visitants. Són encara més visibles per als motors de cerca a causa de les etiquetes (h1, h2) del codi HTML.

Teniu la imatge: els motors de cerca fan tot el possible per servir els vostres futurs lectors si feu el mateix. Ajudeu els vostres lectors i també permeteu que Google ajudi els lectors a trobar el vostre contingut.

Com es pot comprovar que els motors de cerca poden veure el vostre lloc

La nostra guia per ajudar-vos a promocionar el vostre lloc té un mètode senzill per avaluar com el veuen els motors de cerca i com supervisar l’efecte dels vostres canvis i modificacions.

Ara que ja heu recorregut el camí d’escriptura ...

Enteneu la rellevància del mètode proposat en termes de necessitats del lector i optimització de motors de cerca.

Però encara queden dues coses més per fer.

1. Torneu a llegir el vostre lloc tenint en compte aquests principis generals

Afineu el vostre lloc aquí i allà. No cal acabar-lo ara mateix, és un procés en curs, molt interessant.

2. Ara és hora de promocionar el vostre lloc

Descobriu la nostra guia dedicada sobre com promocionar el vostre lloc web SimpleDifferent.

En benefici de tota la comunitat d'usuaris de SimpleDifferent,

Podeu utilitzar aquest formulari per contribuir a aquesta breu guia amb els vostres comentaris i suggeriments.

Foto de