Com crear el vostre lloc web

Com crear el vostre lloc web

Menú

Reorganitzeu i agrupeu les pestanyes

L’organització i la informació sovint es combinen de manera útil
L’organització i la informació sovint es combinen de manera útil

És hora de pensar com organitzar les vostres pestanyes

1. La jerarquia de les pestanyes genera claredat

Les preguntes que podrien fer els vostres lectors probablement tinguin un ordre d’importància bastant clar. És útil posar les preguntes més freqüents o més importants a la part superior de la pàgina. [Enter "Move Mode" to move things around in your site]

2. Organitzeu les vostres pàgines en grups de pestanyes

Si mireu les pestanyes, és possible que comenceu a fer una distinció clara entre elles. Podeu veure com algunes pàgines descriuen aspectes similars del vostre tema i altres són més aïllats o específics. Podeu utilitzar aquestes classificacions per dividir-les en grups. [Do this by separating your tabs with spacers, in the menu when you add a page .] A mesura que reagrupeu visualment les pestanyes, tingueu present per guiar els lectors a entendre i navegar pel vostre contingut.

• Secció de contacte

És molt important que els vostres lectors puguin contactar-vos. Sovint s’implementa una pàgina de contacte amb nosaltres a la part inferior del lloc. Aquesta ubicació típica permetrà als lectors trobar fàcilment la vostra informació de contacte. No oblideu incloure un mapa si sou una empresa basada en la ubicació. Podeu crear una pestanya titulada " on trobar-nos ", reagrupada amb la pestanya "contacteu amb nosaltres" , si realment voleu que la gent trobi la vostra ubicació física fàcilment.

 • La creació de l'ordre mostra les vostres eleccions i l'atenció que presteu al servei

La " informació pràctica " és un altre exemple del que es podria utilitzar com a grup de pestanyes, com ara incloure una "pàgina d'enllaços" amb recursos útils, " sobre nosaltres ", la història de la vostra empresa o una llista d'activitats properes.

Les pestanyes són una llista i les llistes petites es perceben bé

La investigació ha demostrat que quan s'agrupen ítems, són ideals 3 elements. Els lectors se centraran fàcilment en la informació i la conservaran en llistes de 3 elements i fins a 5. Quan les llistes tinguin més de 5 elements, els lectors començaran a prestar menys atenció. És beneficiós per als vostres lectors tenir grups reduïts d’elements relacionats en els quals es puguin centrar i digerir amb facilitat.

Els petits grups de pestanyes permeten als lectors navegar còmodament pel vostre lloc

Blanc sobre negre? o negre sobre blanc? Sense reagrupar-les, les pestanyes poden resultar bastant confuses
Blanc sobre negre? o negre sobre blanc? Sense reagrupar-les, les pestanyes poden resultar bastant confuses

___

Ara que l'estructura del vostre lloc web és fàcil de navegar, és hora d'oferir als lectors un índex adequat del que els presentareu al lloc web.