Com crear el vostre lloc web

Com crear el vostre lloc web

Menú

Les paraules dels lectors proporcionen la clau per construir el vostre lloc

Teniu a mà la vostra llista de preguntes?

Per completar aquest pas, haureu de dedicar-vos el temps a enumerar les possibles preguntes dels vostres visitants. A partir d’ aquestes preguntes , podeu extreure les paraules clau i expressions clau que els lectors podran utilitzar.

Un extracte del manuscrit de
Un extracte del manuscrit de "A la carretera" de Jack Kerouac

Quin tipus de llenguatge?

El primer que cal tenir en compte és que l’idioma que fan servir els visitants sovint no és l’idioma que faríeu servir . Identifiqueu i enumereu les diverses maneres en què els lectors anomenen les coses i les frases exactes que utilitzen per demanar-les .

Paraules i expressions clau que fan servir els lectors

A la llista de preguntes, podeu començar a reagrupar les paraules que fan servir els vostres clients més sovint.

Per exemple, el que podríeu haver escrit com a "allotjament econòmic a 500 m de l'estació de tren", poden demanar-ho com a "casa d'hostes neta a la meva ciutat, prop de l'estació de tren". Aquesta divergència en el llenguatge dels lectors i creadors de llocs web és sorprenentment habitual.

Proveu de reflectir les expressions que els visitants utilitzaran i reconeixeran més fàcilment.

Localització

Tingueu en compte que algunes paraules clau poden ser més importants que altres. La ubicació sovint és crucial. Els lectors no cercaran "un gran restaurant japonès", sinó que buscaran un "restaurant japonès a Manhattan". La web és extensa i, si sou una empresa basada en la ubicació, és essencial esmentar on sou.

Paraules clau exclusives per a vosaltres

També és important utilitzar paraules que representin la singularitat de la vostra empresa o activitat. Què et fa diferent i especial? En termes de màrqueting, podeu anomenar-ho el vostre nínxol. A la terminologia SEO, les vostres "paraules clau de cua llarga".

Per exemple, les coses que els viatgers troben en una casa d’hostes que els fan tornar a voler, com ara música en directe, classes de cuina, deserts especials o, fins i tot, alguna cosa senzilla com una vista a la muntanya. Són coses que la gent cercarà específicament al web.

Expressions que els vostres visitants probablement utilitzaran als motors de cerca.

La forma en què una persona sol·licita informació quan parla o quan llegeix un lloc web i quan fa una pregunta a Google sol ser molt diferent. És feina vostra aprendre l’idioma que farà servir el vostre client en cadascun d’aquests casos i adaptar-hi el lloc web.

Un error comú: farciment de paraules clau

De vegades pot ser difícil tornar a omplir els vostres títols i altres textos amb paraules clau que creieu que a Google els agrada.

Però aneu amb compte: els lectors se sentiran quan parleu amb ells i quan no ho feu. És millor comunicar-se de debò amb els lectors que provar motors de cerca d’alimentació forçada.

Google també pot detectar quan hi ha una densitat de paraules clau inusualment alta a la vostra pàgina i, si és el cas, és possible que mai no aparegui als resultats de la cerca.

Deixeu que el vostre tema determini les altres paraules: El camp lèxic

De la llista de paraules que heu recollit dels vostres lectors, heu de seleccionar les que tinguin més probabilitats de ser específiques del tema que presenteu. Per exemple, si enumero les paraules: parabrisa, volant, transmissió, pneumàtic, carretera, viscositat, models. I després us vull vendre oli. No cometríeu l’error de pensar que venia oli d’oliva verge extra, perquè totes les paraules que he utilitzat anteriorment entren en el camp lèxic d’un vehicle. Quan escriviu per al web, heu de mantenir clarament el vocabulari que utilitzeu al mateix camp lèxic: així ajudeu Google a veure el vostre lloc com a rellevant.

>> A continuació, veurem com fer-ho

escriviu les vostres respostes a les pàgines del vostre lloc web >>

Mantenir el vostre vocabulari similar al del vostre lector és una manera de garantir la claredat
Mantenir el vostre vocabulari similar al del vostre lector és una manera de garantir la claredat
Foto de