Com crear el vostre lloc web

Com crear el vostre lloc web

Menú

Pàgines que els visitants de la majoria de llocs web resultaran útils

Hi ha alguns tipus de pàgines que us recomanem que utilitzeu a l’hora de crear un lloc web. Ja enteneu com organitzar les respostes a les preguntes dels vostres lectors, però repassem alguns tipus de pàgines clàssiques que es poden utilitzar per afavorir la comprensió del vostre lector.

La pàgina Qui som?

Aquesta és una pàgina important. Ajudarà els lectors a entendre qui hi ha darrere del lloc web. Cada cop és més important que els lectors i els motors de cerca coneguin una mica les persones que hi ha darrere d’un lloc web. Una pàgina sobre és un bon lloc per descriure-vos a vosaltres i / o al vostre equip. És el lloc adequat per explicar per què heu escollit fer el que feu, com feu la vostra feina i la vostra ètica. Un cop d'ull als actors responsables del lloc és també una bona manera de tranquil·litzar i informar el lector.

També és una bona idea proporcionar enllaços a qualsevol altra presència web que creieu rellevant per als vostres lectors i Google. Per exemple, un enllaç a la vostra pàgina de Facebook, al vostre bloc o a una col·lecció d'imatges a Unsplash.
Vegeu més informació sobre l’ ús de xarxes socials a la nostra guia de promoció del vostre lloc

La pàgina de contacte

La pàgina de contacte és un formulari segur que els vostres lectors poden utilitzar per contactar-vos. El captcha a la part inferior de la pàgina de contacte publicada dificultarà els programes de correu brossa automatitzats, de manera que podeu estar segur que només els lectors humans reals del vostre lloc web podran contactar-vos.

No oblideu guiar els lectors cap a la vostra pàgina de contacte dins del text del vostre lloc web i, un cop hi siguin, feu-los saber que és un procés senzill omplir el formulari per contactar-vos.

  • Podeu incloure el vostre número de telèfon o mostrar l’horari d’oficina.
  • De vegades, un mapa de Google que mostra on ets pot ser útil. Tot i això, si la ubicació de la vostra empresa és un aspecte important de la vostra activitat, és possible que preferiu crear una pàgina dedicada.

La pàgina d'ubicació

No sempre és necessari tenir una pàgina d'ubicació: per exemple, si oferiu un servei a tot el món, probablement no sigui útil tenir-ne un. Un "des d'on" podria ser un bon afegit. Per a empreses basades en la ubicació, com ara restaurants o serveis que he ofert en persona, és imprescindible una pàgina "on".

  • Proporcionar o repetir la vostra adreça és un bon primer pas.
  • Aquest és també el lloc ideal per afegir un mapa de Google. Per proporcionar un mapa de Google només cal afegir un bloc nou i, a la pestanya "Especial", trieu l'opció Mapa. A continuació, només cal que personalitzeu el mapa per mostrar la vostra ubicació seguint les indicacions senzilles.
  • Algunes empreses trobaran útil afegir un mapa simplificat o indicar indicacions perquè els visitants puguin trobar fàcilment el seu lloc cap a la ubicació de l’empresa.
  • Per últim, però no menys important, si la vostra ubicació és una part important de la vostra presentació, us recomanem que creeu una fitxa de Google My Business.
Visiteu la nostra guia dedicada a "promocionar el vostre lloc web" sobre com crear una pàgina de Google My Business .

Com es crea una pàgina d'ubicació: un vídeo curt

La pàgina d'enllaços

Una pàgina d’enllaços és una bona manera de proporcionar als lectors informació addicional per ajudar-vos a respondre a preguntes que puguin tenir fora del que presenteu al vostre lloc web.

Enllaçar a altres continguts rellevants també és una manera excel·lent de mostrar als motors de cerca que sabeu de què parleu.
Visiteu el nostre lloc dedicat "Promocioneu" per obtenir més informació sobre com els enllaços poden ajudar el vostre lloc web .
____

Ara que el contingut del vostre lloc està complet, és hora de fer-ho

torneu a provar el lloc web i feu els darrers ajustos .