Com crear el vostre lloc web

Com crear el vostre lloc web

Menú

Com escriure la pàgina d'inici del vostre lloc web

En resum

1 - Feu saber als vostres visitants on són.

• Un lloc web té un nom: el títol a la capçalera. Aquí també podeu utilitzar un eslògan.
• El títol de la pàgina, just a sota de la capçalera, és la breu descripció del que ofereix el vostre lloc. => El títol de la pàgina pot ser la cerca de Google més habitual que un visitant pugui fer per trobar-vos.
2 - Una pàgina principal és curta, s'orienta més del que explica.
• Presenta clarament el tema del lloc als vostres lectors,
• Ajuda els lectors a triar quina pàgina volen visitar primer => Aquest resum del vostre lloc conté enllaços a les pàgines més significatives del vostre lloc.
___

El vídeo

Quan és el millor moment per crear la vostra pàgina d'inici?

Tots tenim la tendència a començar a construir el nostre lloc amb la pàgina d'inici, però, amb una mica d'experiència en la creació de llocs web, entendreu que el moment adequat per crear la vostra pàgina d'inici és:

Només així tindreu una visió prou clara i coneixements suficients per escriure una pàgina d'inici eficaç.

___

En detall

Un bon consell és crear la vostra pàgina d'inici de baix a dalt

De la mateixa manera que heu creat el lloc definint primer el seu contingut, després la seva organització. De la mateixa manera que definiu els vostres títols només després d'haver escrit el bloc o la pàgina a la qual pertanyen. És a partir del contingut del vostre lloc i dels títols de les pestanyes que hauríeu de crear el contingut de la vostra pàgina d'inici. Quan creeu la vostra pàgina d'inici, proveu de construir-la literalment de baix a dalt. Des del centre de la pàgina, fins a la introducció de la vostra pàgina, fins als títols.

[5]

El títol del vostre lloc

Aquest títol tracta més sobre identitat i lloc que paraules clau. Pot ser el nom de la vostra empresa o un bonic eslògan.

[4]

El títol de la vostra pàgina

El títol de la primera pàgina és una descripció molt breu del que feu i conté les paraules clau més importants i sovint el nom d'un lloc. És específicament aquí per donar la benvinguda al lector i confirmar que ha trobat allò que buscava. Sovint, idealment, aquest títol serà la cerca més habitual que fan els vostres lectors quan cerquen el que feu a Google.

[3]

1 o 2 elements gràfics

Les nostres observacions relacionades amb l’ ús d’imatges en un lloc web encara s’apliquen aquí.

• La imatge de la capçalera tracta principalment d’atmosfera. Es tracta de proporcionar als lectors una sensació de fons sobre el tema que intenteu presentar.

• La imatge del vostre primer bloc és aquí per il·lustrar la vostra introducció.

Vés amb compte: si la primera imatge que presentes és massa descriptiva, el visitant pot crear una opinió sobre el teu tema abans que realment hagi explorat qualsevol contingut.

=> Eviteu col·locar una imatge gran a la vostra pàgina principal; conserveu-la per a una pàgina interior.

[2]

La introducció: recepció i orientació

Cerqueu la frase que funcioni millor per descriure breument els temes que presenteu.

No oblideu col·locar enllaços directes a les pàgines o pàgines rellevants de les paraules clau o expressions clau corresponents. Això proporciona al vostre lector un mitjà alternatiu per navegar pel vostre lloc.

=> Recordeu que els visitants dels telèfons no veuran les pestanyes tret que toquin el botó de menú.

[1]

La descripció: com un pla del vostre contingut

Potser no ho necessiteu si la vostra introducció ja fa temps. No voleu que els lectors passin massa temps a la pàgina d’inici, voleu que facin clic i visiten les diferents pàgines del vostre lloc.

Consulteu la descripció com una versió resumida de les pàgines principals del vostre lloc. Intenteu utilitzar les paraules clau més significatives de cada pàgina. (Encara podeu utilitzar enllaços a les vostres pàgines quan sigui pertinent).

És molt més fàcil crear una pàgina d'inici eficaç quan ja heu escrit el contingut del vostre lloc

Perquè aquesta descripció sigui molt fàcil de llegir i estructurar, podeu començar els mini-capítols amb un títol: seleccioneu les paraules i feu clic a "T" a l'editor del lloc. Farà que aquesta frase destaqui entre els lectors i Google.

Escriure la pàgina d’inici d’aquesta manera també us donarà una bona oportunitat per tornar a pensar l’organització del contingut i comprovar que estigui en un ordre lògic per al vostre lector.

El peu de pàgina

El peu de pàgina proporciona la mateixa informació a la part inferior de cada pàgina del lloc. Tal com es descriu a l' article sobre els enllaços entre pàgines , el peu de pàgina és una part important d'un lloc web a causa de la seva capacitat de presentar enllaços o informació que sempre són visibles. Un bon ús del peu de pàgina pot ser un enllaç a la pàgina de contacte, un número de telèfon, un enllaç a una pàgina de diari per proporcionar les últimes notícies, un enllaç a un altre dels vostres llocs o simplement un eslògan ...

Ajudeu el vostre lector a trobar el seu propi camí al vostre lloc
Ajudeu el vostre lector a trobar el seu propi camí al vostre lloc

___

SimDif us ofereix la possibilitat d'utilitzar diferents tipus de pàgines al vostre lloc.

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre els tipus de pàgines que podeu afegir al vostre lloc.

Foto de